etos

Ik vind het echt ontzettend leuk om nieuwe producten te testen. Huidverzorging is een van de belangrijkste stappen in mijn dagelijkse routine. Deze 3 producten van Etos zijn speciaal voor de Young Skin. Lees snel verder!

etos2

3 producten, om je routine compleet te maken. Dit zijn de 3 producten die ik vandaag met jullie behandel:

  • Etos Cleansing Pads €4,49
  • Etos Cleansing Scrub €3,99
  • Etos Young Skin 3-in-1 €3,99

Ik heb de 3 producten deze maand elke dag gebruikt om mijn oordeel hier goed over te geven.

Etos Cleansing Pads

etos8

De cleansing pads komen in een blauw, plastic bakje met een draaidop. Het zijn, zoals de naam al zegt: pads: watjes met reinigingsproduct in een potje die zo klaar zijn voor gebruik, handig voor op reis!

etos9

De Cleansing Pads bevatten salicylzuur en voorkomen onzuiverheden. Het potje bevat 40 pads en is 12 maanden houdbaar.

etos10

De pads zijn ook te gebruiken voor je ogen, met salicylzuur durfde ik dat niet aan, maar voor mijn gezichtsmake-up kan het zeker geen kwaad. Het watje is goed gedrenkt met product, verwijderd alle gezichtsmake-up gemakkelijk en ruikt ook nog is lekker fris. Al mijn make-up ging er gemakkelijk en snel van af en voelde niet prikkend of irriterend aan!

etos3

Etos Cleansing Scrub & 3-in-1 €3,99

etos4

Scrub is iets wat ik dagelijks vaak gebruik, met een peeling kan ik nog niet zo goed overweg omdat ik niet zo goed hoe ik het moet gebruiken.

etos5

Ook in deze producten zit Salicylzuur. De 3-in-1 wash cream verwijderd talg en onzuiverheden en zuivert de poriën. De scrub verwijderd dode huidcellen en overtollig talg.

etos6

Links zie je de scrub en rechts de peeling. De producten hebben beide echt een totaal verschillende structuur. De scrub deeltjes in de scrub zijn verdeeld in een soort gel en de peeling heeft juist een masker formule om het zo maar te zeggen.

etos7

Scrub: De scrub is mijn favoriet van deze 3 producten. De scrub is enorm zacht, de korreltjes treden niet op de voorgrond maar de gel waarmee hij vermengt is wel, wat ik erg fijn vind. Doordat het zo zacht is, is het eigenlijk een soort cleansing gel met een milde scrub er door heen. Het is lastig te omschrijven maar fijn vind ik het zeker. De geur is ook erg lekker, niet overheersend.

3-in-1: Ik ben er nog niet helemaal achter gekomen wat dit product eigenlijk is. Ik heb ‘m gebruikt onder de douche als een face wash, maar ook een keer als masker. Het is echt een heel fijn product en door de Salicylzuur die erin zit, heb ik het idee dat mijn huidje hier gladder van is geworden!

Beide producten hebben echt een top werking, de geur is fijn en helpt onzuiverheden tegen te gaan. Speciaal voor de jonge huidjes kan ik dit echt aanraden.

Wat vind jij van deze 3 producten als je het zo ziet en leest? 

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

Liefs, Esmée