img_0968

Haar verzorging is iets wat erg belangrijk is, maar wat ik stiekem veel te weinig doe. Etos heeft een hele nieuwe lijn voor het haar gelanceerd, namelijk de hair care lijn! Ik test vandaag 3 producten, lees je mee?

De nieuwe lijn van de Etos hair care producten sinds Oktober 2016 te koop bij Etos. Ze zijn lekker betaalbaar en ze hebben in totaal 10 verschillende producten in het assortiment. Vandaag test ik er 3 voor jullie.

Etos Hair Serumimg_0974

30 ml €3.99

img_0975

Dit is het serum, het is een kleine flacon met een inhoud van 30 ml. Op de achterkant van het product staat dit vermeld:

“Etos haarserum maakt je haar zacht & glanzend. Deze olie verzorgt je haar zonder het vet te maken en is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar te verzorgen.”

img_0976

Dit is een pompje van het haarserum. Het is een olie in een dikkere substantie. Je hebt slechts een heel klein beetje nodig voor de puntjes van je haar.

Of ik verschil heb gemerkt? Ja! Mijn haar werd enorm zacht en het straalde. Ik heb niet enorm beschadigd haar, dus daar kon ik helaas geen verschil in merken.
Ik heb het gebruikt op handoekdroog haar, maar op droog haar kan het ook gebruikt worden.
Ohja, en over de geur gesproken, echt heerlijk. Alle haar producten ruiken heel fris en lekker naar pas gewassen haar!

Etos Hair Oilimg_0979

 

125 ml €3.99

img_0981

Verder met de hair oil. Dit is een grotere flacon, van 125 ml.

“Etos hairoil verzorgt je haar zonder het vet te maken en voorkomt het pluizen van je haar. De olie maakt je haar zacht en handelbaar.”

img_0982

Dit is de hairoil. Dit is een soort gelijk product als het serum, deze is meer vloeibaar. Ook dit product is te gebruiken op droog of nat haar. Deze olie moet je, voordat je het door je haar verdeeld, warm wrijven. Het pompflaconnetje bij dit product vind ik iets minder functioneel, ik had liever een spuitflacon gezien.

Het product is erg fijn, maar wel te vergelijken met het haar serum, ook in de werking. Ook van dit product heb je weinig nodig. Toch vind ik deze oil fijner dan de serum, omdat het een dunnere substantie is en gemakkelijker te verdelen in door je haar.

Etos Sea Salt Sprayimg_0984

150 ml €4.99

img_0986

En dan als laatst, de sea salt spray. Hier moet je echt van houden, van zo’n beachlook. Dit is wat etos over het product zegt:

“Etos sea salt spray geeft je haar een nonchalante beach look. De stylingspray geeft een extra structuur en body aan je haar.”

img_0996

Dit is het resultaat van het product. Ook dit product kun je gebruiken op zowel droog als nat haar. Op de foto heb ik het op droog haar aangebracht. Zag je effect? Jazeker. Het voelt een beetje stroef en stug aan en hierdoor kun je er gemakkelijk volume in brengen. Echt een fijn product!

img_0968

Ik ben zeer te spreken over de nieuwe Hair Care producten van Etos. Ze hebben een klein prijsje en zijn erg fijn in gebruik. Mijn favoriet van de 3? De Sea Salt spray! En daarna de hair oil, aangezien ik het serum een beetje de zelfde werking vond hebben en de hair oil fijner in gebruik was.

Wat vind jij van deze producten als je het zo leest en ziet? 

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée

*Etos friend – In samenwerking met Etos