etos2

Elke week een ander kleurtje op je nagels, zo eentje ben ik wel. Etos heeft een aantal leuke nagellakken in het assortiment met oa prachtige herfst kleuren. Lees snel verder!

etos3

Van Etos ontving ik deze maand maar liefst 5 nagellakken. Het leuke is, is dat ze maar €1,99 per stuk kosten en daarom heel betaalbaar zijn. Dit zijn de 5 kleuren die ik heb:

  • 27 SH*T UP
  • 45 TROUBLE MAKER
  • 35 SIP OF RED WINE
  • 47 DREAM BIG HONEY
  • 65 DEEP OCEAN

In een nagellak potje zit 5 ml en is 24 maanden houdbaar.

img_1390

Het kwastje van de nagellak is heel simpel, net als bij de meeste nagellak potjes, een standaard kwastje wat gemakkelijk en snel lakt.

etos4

Dit zijn de swatches van de 5 nagellakken. De namen heb ik er bij vermeld. Van alle kleuren heb ik 2 laagjes aangebracht. Bij het eerste lakje dekte de kleuren allemaal prima, 2 laagjes vind ik sowieso altijd het mooist. Let overigens niet op mijn uitgroei van mijn acryl nagels…

 
Vooral de kleur Slip of red wine en Sh*t up bevallen mij erg goed. Dat zijn echt kleurtjes die ik graag draag. Een knal blauwe en paarse kleur zie je mij niet zo snel dragen. Dream big honey is perfect voor de herfst en is ook erg mooi!

etos

De kleuren blijven helaas niet een hele week mooi op zijn plek zitten… Na een dag zaten er al wat chips op mijn nagels. Maar voor de prijs vind ik het hele mooie lakjes.
Wat vind jij van de nagellakken van Etos als je het zo ziet en leest?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Liefs, Esmée