first

Herfst is mijn favoriete seizoenen, met je kleding én make-up producten kun je er zo leuk op inspelen. Ik heb 4 outfits samengesteld waar je misschien wat inspiratie uit kunt halen voor in je eigen kledingkast!

alle items zijn te vinden op www.Esprit.nl

Outfit 1 Boyfriend jeans & Stripesoutfit4

Boyfriend jeans zijn helemaal in, met een strak gestreept shirt ben je snel aangekleed. De outfit heb ik gecombineerd met de suède loafers, een item dat vanaf nu hoog op mijn wishlist staat. De jas is een oversized bomber jacket, alleen dat wat langer. De kleur van het shirt komt terug in de jas en staat daarom erg leuk!

Outfit 2  Casual Chic outfit3

Er comfortabel maar toch ook chic bij lopen? Door de pantalon ziet je look er gelijk wat zakelijker maar toch chiquer uit. De gympen zijn gemakkelijk te combineren omdat ze wit zijn. En de jas is toch de pop of colour in deze outfit.

Outfit 3 Over the knee outfit2

Ik ben dol op jurkjes én op printjes. Deze simpele jurk is gemakkelijk te combineren met een paar over the knee boots die op dit moment helemaal in zijn. Een parka met imitatie bont is heerlijk warm en staat leuk met alles aangezien het zwart is.

Outfit 4 Checkered jacket & A line skirtoutfit1

Rokjes en jurkjes, helemaal mijn ding, vooral de button skirts. Bij Esprit verkopen ze verschillende A line rokjes waaronder deze met knopen. Gecombineerd met een warme gebreide trui, wolle jas & again, loafers. De loafers zijn super in en leuk te combineren, onder andere met deze outfit.

 

Dat waren dan mijn 4 outfits, ik hoop dat jullie inspiratie op hebben kunnen doen van mijn artikel, alle items zijn klikbaar en zijn allemaal afkomstig van Esprit.

Bedankt voor het lezen en tot snel weer.
Liefs, Esmée.