dsc_0055

Eyeliner, een hele opgave op zich. Ik draag het zelf (bijna) nooit maar experimenteren vind ik ontzettend leuk. Vandaag test ik de MAC Pro Longwear Fluid Line in Blacktrack.

dsc_0057

MAC Blacktrack is een eyeliner die vaak gebruikt wordt bij visagistes, zo werd deze eyeliner ook bij mij gebruik bij het MAC Trend Event SS17.

dsc_0058

Het product bevat 3 gram en is verpakt in een klein, rond, glazen potje.

dsc_0061

Op de achterkant staat alles ook nog een keer vermeld. Dit is dus de Pro Longwear Fluidline in Blacktrack.

dsc_0065

Dit is de swatch van het product.Het is een intense zwarte kleur. Gel eyeliner vind ik lastig te doseren, en al helemaal deze eyeliner, deze is heel erg romig en als je te hard drukt zit je kwastje helemaal onder zonder dat nodig is. Dus: “a little goes a long way”.

dsc_0079

Dit is de eyeliner op mijn ogen. Het was echt lastig om aan te brengen, al helemaal als je nooit eyeliner draagt. De kleur is niet intens op mijn ogen maar door het op te bouwen zou de kleur wel intenst moeten worden. De nepwimpers zijn ook van MAC voor degene die zich dit afvragen.

dsc_0055

Het is een heel mooi product, wel lastig aangezien het een gel is, maar oefenen baart kunst. Zeker een fijn product die ik vaker zal gaan gebruiken!

De MAC Pro Longwear Fluidline Eye-liner in Backtrack kost €19 en is hier te koop.

Wat vind jij van deze eyeliner van MAC als je het zo ziet en leest?

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée Geel