dsc_0069

Bij het mooi optutten voor een speciale gelegenheid valt “het haar” er ook onder. Van MAX Pro review ik vandaag 2 haar tangen. De MAX Pro Evolution Red (stijltang) en de MAX Pro Twist 18/9mm (krultang). Lees snel verder.

 

dsc_0071

Bij Coolblue verkopen ze van alles wat, zo ook haartangen van het merk MAX Pro. Ik had al wel eens van het merk gehoord maar nog nooit eerder getest. Mijn haar stijl ik best regelmatig en voor een feestje zet ik het graag in de krul.

MAX Pro Evolution Red

dsc_0074

Laten we beginnen met de stijltang. Zoals je wel kunt zien is de stijltang helemaal rood. Het heeft een mooie afwerking en de knopjes om de tang aan en uit te zetten zitten aan de binnenkant. De tang zijn laagste stand is 150 graden en de hoogste 230 graden. De tang heeft 21 warmte standen en warmt al in 6 seconden op. Bij mij duurt het iets langer voordat hij helemaal was opgewarmd. Aan het uiterlijk van de stijltang zal het niet liggen, want die ziet er erg mooi uit.

dsc_0081

Dit is hoe stijl mijn haar is geworden van de stijltang. Het ging super gemakkelijk en snel, ik had de stijltang op 200 graden, ik heb best veel haar maar ik deed er nog geen 5 minuten over. I like it!

MAX Pro Twist 18/9mm

dsc_0078

Jaaa, ik ben dol op krulletjes, vooral voor naar feestjes vind ik het leuk om mijn haar strak in de krul te zetten. Deze krultang is 18/9mm en je krijgt er ook nog een handschoentje bij.
Deze haartang heeft 27 verschillende warmte standen en is in 4 seconden opgewarmd.

img_1340

En dit is het resultaat van de krultang. Het was een werkje maar het resultaat mag er zeker zijn. Naar mijn idee ziet het er erg natuurlijk uit en tof voor een feestje! Ook deze is goedgekeurd, fijne tang! Deze tang heb ik ook gebruikt op een warmte van 200 graden. De krullen bleven redelijk lang zitten, na 5 uur gingen ze wat uitzakken maar dat gaf ook een tof effect!

jpg

Naar mijn idee zijn dit hele fijne haartangen, ik vind ze ook niet enorm duur.

MAX Pro Evolution Red – €75,-
MAX Pro Twist 18/9mm – €64,95

Leuk om te vragen voor sinterklaas, kerst of gewoon voor op je verlanglijstje!

Wat vind jij van de MAX Pro haartangen?

Bedank voor het lezen en tot snel!
Liefs, Esmée.

thanks for reading

Advertisement