img_1022

Batiste introduceert een nieuwe droogshampoo in het vast assortiment, namelijk de Oriental Dry Shampoo, lees snel verder.

img_1024

Dit is de droogshampoo, de verpakkingen van de Batiste droogshampoo’s zijn altijd zo ontzettend vrolijk en kleurrijk, net als deze. Het product bevat 200 ml. Het zorgt ervoor dat je volume in je haar krijgt én als je geen tijd hebt om je haar te wassen, zodat je snel dit kunt gebruiken, dit verdoezeld je vette haar.

img_1027

Het product is afgeleid uit het verre Oosten, Batiste omschrijft de geur als een trendy warme geur van appel, grapefruit en wilde bessen. Verder is er nog Jasmijn, kokos, sandelhout en cederhout toegevoegd. De geur is heerlijk fris en een paar van de toegevoegde geuren ruik ik zeker terug in het product.

collage

Maar werkt de droogshampoo ook echt voor volume?  Links zie je een foto zonder droogshampoo, hoe mijn haar normaal valt. En rechts mét droogshampoo. Het verschil is duidelijk te zien. Het product geeft veel volume en heeft meer structuur na het gebruiken van de droogshampoo.

img_1022

Het product is echt enorm fijn. Mijn collectie van droogshampoo’s groeit en groeit maar deze pak ik er regelmatig bij, niet alleen voor het volume maar ook voor de geur, zo ontzettend lekker!

Ik ben enthousiast over het product. De Oriental Dry Shampoo is bij Etos en Douglas te koop voor €4,89.

Bedankt voor het lezen en tot snel!
Liefs, Esmée