Make-up revolution is sinds kort te koop bij verschillende Etos filialen, YAY! Ik heb 2 prachtige producten van dit merk die ik vandaag voor jullie ga testen, namelijk het Revolution Redemption Palette Essential Shimmer en het Focus & Fix eyebrow shaping kit. Lees snel verder!

Revolution is een Engels merk dat eerst alleen in webshops te koop was, nu is het ook naar de Etos gekomen, hoe leuk. Vandaag test ik het Revolution Redemption Palette Essential Shimmer en het Focus & Fix eyebrow shaping kit.

Revolution Redemption Palette Essential Shimmer €7.49

De vormgeving van alle Revolution producten vind ik altijd zo ontzettend mooi! Het is simpel, mooi zwart en oogt totaal niet goedkoop. Dit palette bevat 12 kleuren, 14 gram en is 12 maanden houdbaar.

Het palette bevat, zoals de naam al zegt, alleen maar shimmer kleuren. Revolution make-up staat bekend om de goede kwaliteit voor een leuk prijsje. Dit palette is ook weer echt geweldig gepigmenteerd. De eerste 3 kleuren zijn 3 mooie highlight kleuren, niet te missen in een palette. Er zitten mooie oranje tinten in maar ook mooie koele bruine kleuren. Mooie pigmentatie, ik ben enthousiast!

Focus & Fix eyebrow Shaping Kit – €3,29

Ik ben altijd in voor het testen van nieuwe wenkbrauw producten. Maar eigenlijk verslaat geen enkel product mijn Catrice wenkbrauw kitje, dus ik ben heel benieuwd. Dit wenkbrauw kitje bevat 3 kleuren en een gel. 4 gram en 12 maanden houdbaar. Bij het wenkbrauw kitje krijg je ook nog een wenkbrauw kwastje en pincet, handig!

Ik heb de kleur Medium Dark, dit is de donkerste kleur, wel is er nog een lichtere kleur: Light Medium.

Dit zijn de swatches. Het zijn 3 vrij verschillende kleuren. De 1e en 3e kleur zijn vrij warm, daar in tegen is de middelste kleur weer heel koel. De kleuren zijn wel erg mooi gepigmenteerd, ik ben benieuwd hoe ze op mijn wenkbrauw uitpakken.

Hieronder zie je de oogschaduw én wenkbrauw poeder. De oogschaduw is ontzettend mooi te blenden. De kleuren lijken wel erg op elkaar als je ze aanbrengt, maar het resultaat vind ik erg mooi! Over mijn wenkbrauwen ben ik iets minder tevreden. Het kitje ziet er prachtig uit, kleuren zien er goed uit maar ik denk dat het door de ondertoon komt en door het kleine kwastje wat er bij zit. De kleur is gewoon net te warm voor mijn gezicht.


Vooral over het palette ben ik erg te spreken. De pigmentatie is echt geweldig voor wat je er voor betaald. Niks verslaat mijn wenkbrauw kitje, maar dat komt misschien ook omdat ik mijn eisen wel erg hoog leg, dus daarom is het Focus & Fix wenkbrauw kitje helaas niks voor mij…
Wat vind jij van de producten als je het zo ziet en leest? 

De Make-up Revolution producten zijn te koop bij Etos!

 

Bedankt voor het lezen en tot snel!
Liefs, Esmée