1-2

Vorige week ontving ik weer een leuk Etosfriends pakketje waar ik elke keer weer naar uitkijk! Dit keer al helemaal om dat hij in het teken van kerst staat! En dan nog iets leukers: ik mag deze producten óók aan jullie verloten! 

2

Color Care lipstick – Red Obsession.

“Lichtgewicht crème lipstick die super zacht aanvoelt en je lippen tegelijkertijd verzorgt én beschermt. De intens gepigmenteerde formule zorgt voor een egale dekking die lang blijft zitten. Het bestaande assortiment wordt speciaal voor Kerst uitgebreid met 4 nieuwe, limited edition kleuren: Red Obsession, Forbidden Pink, Secret Temptation en Angel Wings.”

€4,99

Met kerst draag ik het liefst een klassieke rood op mijn lippen, deze kwam dus goed van pas. Het is de kleur “Red Obsession” en geeft ook nog wat hydratatie aangezien het een Color care lipstick is.

3

De kleur is inderdaad erg goed gepigmenteerd en glijd heel erg gemakkelijk over de huid.

collage

Dit sid e lipstick op mijn lippen. Het heeft een hele mooie blauwe ondertoon wat mooi bij mijn ogen past.  Hij voelt ontzettend fijn aan op mijn lippen maar blijft niet heel lang mooi zitten. Na wat eten wel even bij werken dus!

dsc_0042

dsc_0046Eyeshadow palette 02

“Maak van je ogen echte eyecatchers met de Etos Eyeshadow palettes. Ieder palette bevat 6 verschillende kleuren – van licht tot donker – die je apart kunt gebruiken of met elkaar kunt combineren. Met de handige applicator breng je de oogschaduw eenvoudig aan. Naast de 4 bestaande varianten zijn er speciaal voor de feestdagen een nude/smokey en glitter variant verkrijgbaar.”

€7,99

Op schooldagen draag ik geen oogschaduw meer, maar met een speciale gelegenheid vind ik het leuk om wat extra’s toe te voegen, meestal kies ik dan wél voor oogschaduw. De kleur keuze van dit palette is erg bijzonder maar toch erg mooi.

dsc_0052

De kleuren zijn enorm goed gepigmeteerd voor een budget merk. Ze brengen erg “smooth” aan en blenden mooi met elkaar. Vooral de highlighter kleur is echt een eye-catcher! De roze kleur is misschien wat lastiger te combineren maar met de burgundy kleur is hij mooi weg te blenden.

dsc_0056

Sparkling eyeliner

“Liquid eyeliner met gouden glitters. Dankzij de super dunne applicator perfect voor het maken van strakke lijnen en de mooiste winged eyeliner. Aan te brengen bovenop je zwarte eyeliner of op zichzelf voor een heel subtiel effect.”

€4,99

Hoe leuk is dit als “extra touch” voor je make-up look tijdens de kerstdagen, ná je oogschaduw look?

dsc_0063

Het zijn mooie kleine glittertjes, niet te veel aanbrengen anders droogt het minder goed! Heel mooi en ik ben benieuwd hoe ik deze kan verwerken in mijn ooglook!

dsc_0069-2

Sparkling body powder

“Losse poeder met zeer fijne glansdeeltjes om specifieke plaatsen op het gezicht en lichaam – zoals bijvoorbeeld sleutelbenen en decolleté – van een subtiele sparkle te voorzien.”

€6,99

Wow! Een body highlighter. Met kerst zijn deze producten volop te krijgen, etos heeft nu haar eigen variant in een wel hele mooie verpakking! Aller eerst zit er een hele mooie, grote poeder dons in mét een cute strikje! De poeder kun je globaal verdelen of mixen met je bodylotion voor een glowy skin tijdens de feestdagen.

dsc_0034

Maar… Je kunt het uiteraard ook als normale highlighter! Hij is echt prachtig, makkelijk te doseren en geeft een bijzonder mooie glow op je huid! Heel leuk product.

Dit was dan de Etosfriends box van December! Ik mag dit keer mijn ontvangen box ook weggeven aan één van mijn lezers/kijkers.
Dit is wat je moet doen om kans te maken op deze 4 mooie Etos producten voor de kerst:

  • Volg Etos en mij op instagram (EtosEsmée)
  • Abonneer je op mijn YouTube kanaal (klik hier)
  • Laat een reactie achter onder deze post óf op de YouTube video, met dat je mee doet.

De winactie loopt dus op 2 platformen. Ik tel de reacties op mijn blog én op mijn YouTube kanaal, graag op 1 van deze een reactie achter laten, niet op allebei.

Succes!

Ik zou het erg leuk vinden als je mee doet met deze winactie!

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée.