dsc_0078-2

Tijd voor de unboxing van de maandelijkse Bluxbox! Deze keer draait de box om de huid, er zitten daarom veel verschillende producten in. Lees snel verder!

dsc_0082

Weleda Evening Primrose Verstevigede Body Olie – Full Size €17,49

Heel fijn, zo’n verzorgende body olie, met dit weer kan mijn lichaam wel wat hydratatie gebruiken. Het is een verstevigende bodyoil, wat revitaliseert, regenereert en je huid intensief voedt. De geur vind ik wel iets minder, maar dat is persoonlijke voorkeur. Ik ben erg benieuwd naar dit product en zal ‘m zeker in gebruik nemen!

dsc_0084

Figs & Rouge  Avancè Mattifying Emulson – 20 ml / Full Size 30 ml €27,90

Van dit merk heb ik nog nooit iets gehoord of gezien. Het is een primer, het matteert en je poriën worden er kleiner van. Ik vind ‘m niet heel groot voor een full size aangezien hij aan de prijzige kant is, maar ik ben heel benieuwd wat dit product voor mijn huid gaat betekenen.

dsc_0083

Bloom and Blossom Rejuvenating Facial Spritz – 40 ml / Full Size 100 ml €16,60

Oeh heerlijk, een facemist. De geur is erg aangenaam, het is een fijne formaat flacon en geeft je een frisse feeling. Ik vind het een heel fijn product! Nogmaals, dit merk heb ik ook niet eerder voorbij zien komen maar smaakt naar meer!

dsc_0086

Figs & Rouge Hydra-Activ Smart Nutriënt Day Cream – 20 ml / Full Size 50 ml €30,99

Dag creme gebruik ik altijd, ik vind het ook erg leuk om nieuwe producten te testen, al helemaal producten van een (nog) onbekend merk. Het zelfde merk als de primer, ziet er veel belovend uit, wel een klein product met een prijskaartje, dat moet veel belovend zijn, ik neem ‘m zeker in gebruik.

dsc_0088

Glow For a Cause Solid Perfume – Full Size €14,40

Mijn eerste gedachte toen ik dit product zag was een lippenbalm, maar nee… Het is een parfum, maar dan in vaste vorm. Nog nooit eerder gezien of gebruikt. De geur bevalt me helemaal, past precies bij mij. Zacht, niet te aanwezig, vrouwelijk en flirterig. Heel fijn!

dsc_0078-2

Dat was het alweer! De inhoud van de November box van Bluxbox. Ik ben erg onder de indruk, er zitten veel mooie producten in die ik snel zou gebruiken, leuk!

Je kunt de November box hier bestellen voor €14,95.

Wat vind jij van de November box?

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée