dsc_0091

Het is weer tijd voor een artikel vol nagellak! Ik ontving vorige week de Special Edition Nailbox met 5 prachtige kleuren van het merk Nailsic, het merk dat vorige keer heel goed in de smaak is gevallen. Lees snel verder! 

dsc_0095

In de Special Edition Nailbox (L) zitten 5 kleuren van het merk Nailsinc en is hier te bestellen voor €24,99 inclusief verzendkosten! De lakken van Nailsinc hebben een waarde van 15 pond per stuk, op de site van Nailsinc. Het zijn hele fijne gel nagellakken waar je geen lamp bij nodig hebt!

dsc_0097

New Oxford Street

Met de herfst en winter draag ik graag donkere kleuren op mijn nagels. Dit is een hele bijzondere kleur paarse kleur, het heeft een hele koele ondertoon, een soort mauve kleur maar dan donkerder. Echt ontzettend bijzonder en helemaal mijn ding. Van alle nagellakken heb ik overigens slechts 1 laagje aangebracht! Doordat ik al eerder een lakje van Nailsinc heb getest, had ik hoge verwachtingen. Ook bij deze kan ik zeker niet klagen!

dsc_0098

Kensington High Street

Ook dit is zo’n geweldige kleur! Het is een burgundy kleur met een hint van paars. Lijkt op camera een beetje op New Oxford Street maar is in het echt toch wel gemakkelijk te onderscheiden.

dsc_0102

Uptown

Yess, een back-up van mijn meest gedragen nagellak van de afgelopen tijd. Ik krijg er zoveel complimentjes en vragen over, maar het is dus de kleur Uptown van Nailsinc, helemaal blij dat ik nu een back-up heb, kwam zeker van pas aangezien ik hem met heel veel liefde draag!

dsc_0103

Mayfair Lane

Een heel lief, schattig kleurtje. Eentje die ik graag tijdens de lente draag. Deze hele licht roze kleur, net zoals Uptown, past echt perfect bij mij. Bij deze zou ik 2 laagjes aanbrengen. Hele mooie lak!

dsc_0104

Mercer Street

En dan een kleur wat niet helemaal bij mij past of wat ik snel zou dragen, een kobaltblauwe kleur, wel heel fris maar lastig te combineren vind ik zelf. Hij lakt wel enorm dekkend maar ik helaas niets voor mij.

dsc_0095

 

Dit was dan de Special Edition Nailbox van December! Ik mag dit keer mijn ontvangen box ook weggeven aan één van mijn lezers/kijkers.

Dit is wat je moet doen om kans te maken op deze 5 prachtige lakken van Nailsinc te winnen:

  • Volg Nailbox en mij op instagram (Nailbox – Esmée)
  • Abonneer je op mijn YouTube kanaal (klik hier)
  • Laat een reactie achter onder deze post óf op de YouTube video, met dat je mee doet.
    (video komt dinsdag 16:30 online)

De winactie loopt dus op 2 platformen. Ik tel de reacties op mijn blog én op mijn YouTube kanaal, graag op 1 van deze een reactie achter laten, niet op allebei.

Succes!

Ik zou het erg leuk vinden als je mee doet met deze winactie!

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée.