Voor mij nog een nieuw merk, LookX. Ik had er veel (goeds) over gehoord dus ik was zelf ook erg benieuwd. Ik test vandaag 3 producten voor de ogen voor jullie. Lees snel verder. 

Ultra Wear Mascara Black – €20,50

Een nieuwe, favoriete mascara vinden is een klusje. Als ik een mascara heel fijn vind, blijf ik daar heel lang bij. Dit mascara borsteltje is eigenlijk erg simpel, een basic mascara, en dat zijn de mascara’s die mij altijd goed bevallen. Op de verpakking staat het niet vermeld, maar deze mascara is ook waterproof, daar gaat mijn voorkeur altijd naar uit!

Dit is de mascara op mijn wimpers. Ik vond ‘m eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. De mascara brengt wel erg fijn aan, scheidt mijn wimpers mooi en geeft zeker wel lengte. Maar de krul, die ik heb gezet met mijn wimperkruller, is bijna niet terug te zien.

– Fijne mascara, geeft lengte aan mijn wimpers en scheidt ze ook mooi, krul mist.

Cijfer: 6,5

Personal Eyeshadow

Een personalized eyeshadow, hoe mooi ziet deze eruit. Het heeft een soort leger print, totaal 3 kleuren. Ook zit er in het kleine oogschaduwtje nog een spiegel!

Dit zijn de swatches, je kunt de oogschaduw’s zowel nat als droog aanbrengen. Dit zijn droge swatches. Het pigment is erg goed, wat korrelig maar is zeker goed! De lichtblauwe en blauwe kleur zijn bijna identiek maar de grijze kleur maakt het bijzonder.

– Fijne oogschaduw, brengt erg zacht en gepigmenteerd aan, beetje korrelig.

Cijfer: 7,5.

 

Exclusive Eyeliner Nr.07 Deep Black Matt – €17,95

En dan als laatst, om de look af te maken, een eyeliner. Dit is de kleur Nr.07 en is diep zwart. Het is een simpel oogpotlood maar echt diep zwart.

Dit is de swatch, het is een vrij simpel potloodje, naar mijn idee niet een eyeliner te noemen maar een oogpotlood. Hij brengt erg romig en gepigmenteerd aan, erg mooi!

– Prettig product, brengt snel en mooi aan, diep zwart, blijft heel goed zitten.

Cijfer: 8.

Dan waren dit de 3 producten van LookX die ik getest heb, ik ben over vrij wel alle 3 de producten te spreken, een goede eerste indruk dus.

Wat vind jij van de 3 producten van LookX als je het zo leest en ziet? 

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée

*In samenwerking met LookX