Een zuivere huid is voor mij erg belangrijk. Ik haal elke avond mijn make-up er netjes af en vergeet ik nooit. De Deep Cleansing Facial brush van Silk ‘ n beloofd je make-up er 6 keer meer af te halen dan normaal. Ik ben benieuwd, lees snel verder.

 

Van Silk’n Pure kreeg ik onlangs een reinigingsborstel toegestuurd, zoals ik al zei, is het schoonmaken en houden van mijn gezicht voor mij erg belangrijk, waar ik graag het liefst nog wat meer tijd voor vrij maak in de avond. Deze reinigingsborstel beloofd je make-up er 6 keer meer af te halen dan dat je het “normaal” doet.  Dit is wat hij nog meer beloofd:

  • Professionele dieptereiniging voor je gezicht voor dagelijks gebruik
  • Verwijdert 6x meer make-up dan handmatige reiniging
  • Minimaliseert grove poriën
  • Verbetert de opname van verzorgende crèmes of lotions
  • Masseert uw huid
  • Waterproof, te gebruiken onder de douche en in bad
  • Vibrerende en pulserende functie in 2 intensiteitsstanden
  • 1 minuut auto shut-off timer
  • Inclusief gezichtsborstelhouder en 2 borstels, Regular en Soft
  • Oplaadbaar, tot 50 keer te gebruiken na één keer volledig opladen

In de box zitten verschillende dingen. Aller eerst natuurlijk de borstels zelf, 2 stuks krijg je er bij. Ook zit er een houder voor de borstel bij en een oplader, de oplader heb je pas na 50 keer gebruiken nodig.

De borstel is waterproof, heeft 2 verschillende standen, een pulserende en vibrerende functie, in 2 verschillende intensiteit standen, na 1 minuut stopt de borstel vanzelf met vibreren. Wat mij gelijk op viel toen ik het apparaat aan zette, is dat hij niet ronddraaide, wat ik wel had verwacht, dit hebben de meeste reinigingsborstels namelijk. Deze borstel gaat alleen op en neer, de rondjes moet/kan je zelf maken door de borstel over je gezicht te roteren. De witte borstel is erg zacht, irriteert niet en voelt fijn aan.

Na het gebruik van de borstel voelde mijn huid ontzettend zacht aan (ik heb hem in combinatie met een facewash gebruikt uiteraard). Ik had het idee dat mijn makeup er écht goed af was. De 1 minuut timer vond ik ook erg handig, het is lang genoeg voor alle delen van je gezicht. De borstel ligt ook erg fijn in de hand, hij is niet zwaar of extreem groot, een fijn formaat.

Ik ben erg te spreken over deze reinigingsborstel, ik was wel verbaasd dat hij niet “ronddraaide” maar ik vond dit ook erg prettig! De borstel is te koop in de Silk ‘n Pure shop voor €39,- wat ik zelf een prima prijsje vind voor een hele fijne reinigingsborstel. Klik hier om naar de shop te gaan.

Wat vind jij van de Silk ‘n Pure Deep cleansing Facial brush als je het zo leest en ziet?

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée.