In de koude winterdagen kan een lekkere bodybutter of handcreme niet missen. Etos heeft een nieuwe verzorgingslijn, wat er vrolijk uit ziet met al die verschillende kleurtjes! Lees snel verder als je benieuwd bent naar deze 4 producten! 

 

Etos Bodyspray Seconde €1,99

De vasaline & go was een tijdje helemaal hot & happening. Etos heeft haar eigen versie hier nu van, maar dan een stuk goedkoper! Het is een flacon van 200ml.

Het is de bedoeling dat je 10 cm vanaf je huid de bodylotion aanbrengt. Het product trekt snel in de huid en hydrateert intensief.

Het product is erg vloeibaar, bijna waterig. De geur is simpel, maar enorm lekker. Het is echt zo’n basic bodylotion geur, bijna unisex. Het product is erg fijn in gebruik, het brengt makkelijk en snel aan, smeert fijn uit, ruikt lekker en trekt zeker snel in de huid. Zeker een budget topper die ik veel heb gebruikt, zeker een aanrader.

Etos Intensive Care Hand cream – €1,99

Mijn handjes hebben een hoop te voortduren tijdens de koude dagen. Ze zijn kurkdroog en verdienen wel een beetje extra aandacht. Deze handcreme is voor de extra droge huid, perfect!

Ook deze tube heeft weer een vrolijk kleurtje. Het is een tube van 75 ml en deze handcreme zorgt ervoor dat je snel van je droge handen af bent.

De substantie van de creme is dik, heeft ook weer een heerlijk simpele geur, dit keer iets zoeter. De creme brengt fijn uit, trekt goed in de huid en geeft mij mijn zachte handjes weer terug. Heel fijn product en zeker voor de prijs, maar €1,99!

Etos Overnight Hand Serum – €2,99

Een product wat voor mij nog onbekend was. Van een handserum had ik nog nooit gehoord. In dit product zit argon olie, allantoine en vitamine E om je huid s’nachts te verbeteren. Het is een klein flaconnetje met 50 ml.

De substantie is precies wat ik er van had verwacht, net zoiets als een haar serum. Het is een lichte substantie wat ook weer heel gemakkelijk uitsmeert, hij is wel wat dik, dus fijn voor het slapen zodat het goed de tijd heeft om in te trekken. Alle producten van de Hand & body lijn van Etos hebben een prettige, simpele geur waar ik erg fan van ben geworden. Zo heeft deze ook een aangename geur en werkt het product goed.

Etos bodybutter to oil – €4,99

Hier was ik enorm nieuwsgierig naar. Dit is een bodybutter dat veranderd in een olie, zodra het in aanraking komt met de huid. Het is een pot van 150 ml.

Dit is het product, de body butter is vrij stug om uit de pot te halen maar voelt wel erg zacht aan. De body butter veranderd gelijk zodra het in aanraking komt met de huid, heel gek. De geur vind ik zelf iets minder, er zit namelijk cacao butter in en van die geur ben ik niet zo fan, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De body butter / olie is erg voedend, voelt prettig aan en trekt snel in de huid, heerlijk voor de droge beentjes!

Ik ben zeer te spreken over de nieuwe hand & body lijn van Etos. De prijsjes zijn fijn en alle producten vallen helemaal in mijn straatje met de geur en werking. Het product waar ik het meest enthousiast over ben is de body spray, mega handig voor onderweg of als je snel je kleren in moet. Verder vind ik alle andere producten ook helemaal geweldig!

Naar welk product ben jij nu benieuwd? 

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée.