Liquid lipstick is al een tijd een hype, zowat alle merken hebben nu hun eigen soort. L’Oréal komt er ook mee. Ze heten de Lip Paints. In totaal bestaat de collectie uit 4 matte en 4 lacquers. Ik test er vandaag 6 voor jullie! Lees snel verder. 

L’Oréal Lip paint Matte – €12,99 per stuk

Laten we beginnen met de Matte, een waar mijn voorkeur het liefst naar uit gaat. De liquid lipsticks bevatten 8 ml.
Van links naar rechts: 205 Apocalypse red  –  201 Hollywood beige  –  202 King pink.

Dit zijn de applicators. Ik had stiekem verwacht dat ze net zoals de Too Faced liquid lipsticks een applicator hadden aan de tube, maar hier zit gewoon een liquid lipstick applicator in. Het kwastje is groot, harig en er zit vrij veel product op, de vorm is wel mooi om je lippen snel mee te stiften.

Dit zijn de swatches. Ik begon hier al een beetje te twijfelen, mat zijn ze niet helemaal… Pigmentatie is wel goed, ik ben benieuwd hoe ze op mijn lippen staan.

Dit zijn de swatches op mijn lippen. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd, soms wel wat streperig of niet overal even dekkend. King pink is de felste kleur van de 6, erg tof. Hollywood beige is mijn favoriet van de Matte omdat het een everyday kleur is wat ik veel draag. Apocalypse red is perfect voor een chique etentje.

Helaas zijn de liquid lipsticks niet matt, wat wel zou moeten. Deze lip paints doen mij denken aan de NYX Soft Matte Lipcreams, die enorm fijn zijn. Deze van L’Oréal blijven niet lang zitten maar trekken wel een beetje in mijn lippen.

Om eerlijk te zijn had ik er meer van verwacht, maar slecht vind ik ze zeker niet.

L’Oréal Lip paint Lacquer – €12,99 per stuk

Tijd voor de glosses! Een trend die dit jaar door zal breken? Ik weet het nog niet.

105 Red fiction – 103 Fuchsia wars – 101 Gone with the Nude.

Dit zijn de swatches van de glosses. Wát een pigment, ze zijn nog gepigmenteerder dan de mattes! Iets wat ik zeker niet had verwacht. De kleuren zijn romig en glijden gemakkelijk over de huid.

Dit zijn de swatches op mijn lippen. Ik vind de glosses nog mooier dan de matte, iets wat ik niet had durven zeggen. Het pigment is beter, ze zitten mooier op de lippen en de glans heeft toch écht wel iets naar mijn idee. De spons applicators brengen het product snel en makkelijk aan. Dit zijn echter hele fijne liquid lipstick glosses!

Ik ben eigenlijk een beetje verrast. Ik was ontzettend benieuwd en mijn verwachtingen waren hoog, maar de matte zijn mij een beetje tegen gevallen doordat ze niet compleet matt waren. Daar in tegen zijn de glosses mij enorm goed bevallen en ben ik daar erg onder de indruk van.

Check de onderstaande video als je benieuwd bent naar de andere nieuwe producten die L’Oréal in haar assortiment heeft sinds Februari 2017. Hier in zie je ook alle 6 de Lip paints full face geswatched.

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée.