Etos heeft een aantal nieuwe haarborstels in haar assortiment. Ik test vandaag 3 verschillende haarborstels voor jullie. Lees je mee? 

ETOS Smooth & Shine borstel (€8,99)

Naar deze borstel was ik het meest benieuwd. Dit zorgt er namelijk voor dat je haar een glans krijgt, dit komt doordat er echt zwijnenhaar in de borstel verwerkt zit.

De borstel glijdt heel makkelijk door mijn haar, voelt erg zacht aan en je hebt niet door dat je je klitten uit je haar kamt, wat ik erg fijn vind, want soms moet ik echt moeite doen om een klit uit te kammen. Mijn haar was snel en dus gemakkelijk uit te kamen en mijn haar voelde enorm zacht. Of het echt een glansje aan mijn haar geeft? Dat durf ik niet te zeggen.

ETOS Volume & Style borstel (€5,99)

Dit soort borstel heb ik nog nooit eerder gebruikt dus voor mij was het nog even een raadsel. Deze borstel is in combinatie met een föhn een perfecte duo voor een volumineuze coupe.

Het was echt even klungelen aangezien je beide handen moet gebruiken voor je haar en je moet de borstel ook nog kunnen draaien. Ik vond het resultaat oké, maar met een echte föhnborstel bereik je denk ik meer resultaat dan met de 2 los. Verder werkt de ronde borstel wel erg fijn en ligt het gemakkelijk in de hand.

ETOS Hair set 5 st. (€3,99)

Altijd handig dit soort setjes met kammen. Er zitten 5 verschillende kammen in, een grote kam met grove pinnen, een duo kam met grove en smalle pinnen, een kam met een verdeler en 2 bijna dezelfde,iets kleinere kammen.

Dit soort sets zijn erg handig voor bijvoorbeeld het invlechten van iemand zijn haar of voor op reis, neemt namelijk heel weinig ruimte in beslag. Het zijn simpele kammen die erg fijn werken.

Ik ben erg enthousiast over de haarborstels van Etos. De prijzen zijn leuk en ze werken ook nog is fijn. Mijn favoriet is de Smooth&Shine haarborstel, deze zal ik zeker op dagelijkse basis gaan gebruiken.

Wat vind jij van de haarborstels als je het zo ziet en leest? 

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée.