Ik durf met zekerheid te zeggen dat de NYX Soft Matte Lipcreams de fijnste lipsticks zijn die ik tot nu toe heb getest. Ik heb een nieuw kleurtje toegevoegd aan mijn stash en ook een nieuwe formule, namelijk de Intense Butter gloss, een die ik nog niet eerder getest heb… 

Van de Matte Lipcream heb ik de kleur Antwerp, een knal roze kleur perfect voor de herfst en winter.
En van de Intense Butter Gloss heb ik een wel hele bijzondere, opvallende kleur. Namelijk Berry Strudel.
Zoals je wel kunt zien is het een gewaagd kleurtje, maar oh zo leuk om te testen.

De NYX producten bevatten 8mL, zijn cruelty free en zijn 18 maanden houdbaar.
Overigens is de applicator heel simpel, zoals normale liquid lipsticks.

Antwerp: Een prachtige intense roze kleur. Barbie roze wil ik ‘m niet noemen, eerder fuchsia roze. De pigmentatie is ontzettend goed. Wel komt de kleur niet helemaal overeen met flacon, maar als ik ‘m zo swatch vind ik ‘m geweldig.

Berry Strudel: BAM! Echt een lekker kleurtje. De pigmentatie vind ik verassend goed voor een gloss. De naam zegt het eigenlijk al, intens butter gloss, maar toch was ik verbaasd. Normaal ben ik niet zo van de gloss, maar het spreekt me steeds meer aan.

NYX Soft Matte Lipcream – Antwerp €7,31

Ik ben klaar voor de zomer en lente! Nooit gedacht dat ik dit soort kleuren zou dragen maar ik vind het echt enorm tof staan. De houdbaarheid is ook goed, het is, zoals de naam al zegt, een lipcream. Maar hij trekt in je lippen waardoor je hem niet snel voelt zitten en hij goed en lang blijft zitten, erg fijn.

 

NYX Intens – Buttergloss Berrystrudel €7,31

Prachtige kleur, niet voor dagelijkse basis natuurlijk. Dit soort kleurtjes zijn zo leuk om mee te spelen en te experimenteren. Het pigment is goed, de gloss is sterk en blijft ook redelijk zitten. Hoe lang weet ik niet, want dit soort kleurtjes draag ik niet al te lang.

Wat vind jij van de NYX Lipproducten als je het zo leest?

De NYX lipproducten zijn oa. te koop bij Douglas voor €7,31.

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

Liefs, Esmée