Zoals jullie wel weten heb ik een lichte obsessie met highlighters. Highlighter is de kers op de taart vind ik altijd. Vandaag test ik het Precious Metals Highlighting Palette van Sleek. 

 

De verpakking van het palette is anders als alle andere Sleek palettes, meestal zijn de verpakkingen matt zwart, deze is glanzend brons. Ook werkt de sluiting magnetisch, oogt erg chique.

Platinum – Royal Gold – Renaissance Gold – Antique Bronze

In het palette zitten 3 cream highlighters en 1 poeder highlighter. De highlighters hebben ook namen, deze staan helaas niet op de achterkant, maar de namen komen op een plastic folie.
Bij het palette komt ook een mini kwastje, zelf gebruik ik deze nooit maar het is toch een extraatje.

Dit zijn de swatches van de highlighter. De highlighters zijn ontzettend creamy, goed gepigmenteerd en blenden heel mooi in. Platinum is echt de opvallendste highlighter van alle 4, maar ze zijn allemaal ontzettend goed gepigmenteerd.

De highlighter Platinum zie je op mijn jukbeenderen aangebracht, een prachtige opvallende kleur. Hij is heel erg creamy dus het is wel handig om het “af te poederen” met een andere highlighter. Maar al met al is het echt een geweldige budget highlighter.

Het Sleek Highlighting Palette in de kleur  Precious Metals kost €12,49 en is oa. hier te koop .

Wat vind jij van het palette als je het zo ziet en leest? 

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée