Essie heeft een enorme verzameling aan kleuren in haar assortiment zitten. Cruise down the coast, Essie haar nieuwste, collectie: Spring 2017, die nú al in de winkels ligt. Lees verder als je benieuwd bent naar alle kleuren. 

De nieuwe collectie van Essie bestaat uit 6 mooie lente kleurtjes.
De nagelakken van Essie zijn te koop bij oa. Etos voor €9,99 en liggen vanaf April 2017 in de schappen.

Elke nagellak bevat 13,5 mL en is 24 maanden houdbaar.

Cruise down the coast…??

Dit zijn de namen van de kleuren (links naar rechts): On the Roadie – All the wave – Designated Dj – B’aha Moment! – Backseat Besties – Excuse me, sur. 

Swatches

Designated DJ

De eerste kleur die ik swatchete, was gelijk de donkerste kleur uit de “Lente” Collectie. Het is een prachtige donkere paarse, plum kleur. Wat mij betreft niet een échte lente kleur maar wel echt een prachtige kleur. Ik heb overigens bij alle lakjes 2 laagjes aangebracht op de foto. De dekking is vol en de nagellak blijft ook goed zitten.

All the wave

All the wave is een indigo blauwe kleur, wat me doet denken aan een denim jeans. De kleur is net als de vorige kleur ook weer enorm goed dekkend. Het is een prachtige kleur en zeker een mooie toevoeging aan de Spring collectie !

On the Roadie

Een knal groene kleur, je moet er van houden, moet bij je outfit passen én je moet het durven dragen. Groen is een lastige kleur wat ik ook amper draag. De kleur in de collectie vind ik wel erg leuk, een opvallende groene kleur komt immers niet veel voor.

B’aha Moment!

Een granaatappel roze kleur, zo wordt hij tenminste omschreven. Dit valt perfect in mijn straatje, een donker roze kleur. Ik hoef denk ik niets meer te zeggen over de dekking van de lakjes, die zijn in alle lakjes erg goed.

Backseat Besties

Een babypink die tóch best wel vel is. De kleur Backseat Besties is zo ontzettend mooi en voor een lichte kleur is de dekking perfect.

Excuse me, sur

 

Yes! Mijn favoriete soort kleur zit ook in de collectie. Een zalm roze met een soort perzik tintje erin. Deze is by far mijn favoriet uit de collectie.

Dat waren ze dan, de 6 prachtige nagellakken uit de Spring 2017 collectie van Essie. In deze collectie zit veel variatie in kleuren. De substantie van álle nagellakken bevallen me erg goed. Ze blijven zo 4 dagen mooi zitten daarna gaan ze chippen.

De nagellakken zijn te koop voor €9,99 bij oa. Etos.

Wat vind jij de mooiste kleur uit de collectie? 

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée.